64 - 70 jaar : nu en later (2013-2019)

Gids voor Verlaat Verdriet

Najaar 2015 komt mij nieuwe boek Gids voor Verlaat Verdriet uit.

Foto: Terugkijkend op mijn Verlaat...

Terugkijkend op mijn Verlaat verdriet-werk realiseer ik me dat ik echt de eerste (en vermoedelijk de enige!) ben in Nederland die de gevolgen van jong ouderverlies op de langere termijn systematisch in kaart heeft gebracht. En heeft ondergebracht in een samenhangend aanbod voor Verlaat Verdriet-ers. In Gids voor Verlaat Verdriet, wegen naar herstel neem ik je mee op wegen naar herstel.

<= Klik op een foto voor meer informatie
U kunt ook gebruik maken van de tabtoets om naar de foto's toe te navigeren.

Gat in m'n ziel

Op diverse plaatsen in Nederland geef ik mijn Verlaat Verdriet-lezing 'Gat in m'n ziel'.

Foto: Ik ga het land in met de...

Ik ga het land in met de lezing Gat in m'n ziel, en ervaar elke keer weer hoe de aanwezigen aan mijn lippen hangen. 'Gaat dit over mij?' 'Wat kan ik ermee?'. Ik zie en hoor de opluchting. 'Zie je wel, ik ben niet gek. Dank je voor je inzichten. Ik kan weer verder'.

<= Klik op een foto voor meer informatie
U kunt ook gebruik maken van de tabtoets om naar de foto's toe te navigeren.

Verlaat Verdriet-symposium ZEER

Op zaterdag 13 mei 2017 vindt symposium ZEER plaats: symposium voor en door Verlaat Verdriet-ers.

Foto: 2016 en 2017 staan ook in het...

2016 en 2017 staan ook in het teken van de organisatie van symposium ZEER, symposium voor en door Verlaat Verdriet-ers. Op zaterdag 13 mei 2017 is het zover. Samen met ruim 100 deelnemers genieten van een prachtige dag met thema's rond samen delen en leren van elkaar. Weer een bijzondere mijlpaal bereikt!

<= Klik op een foto voor meer informatie
U kunt ook gebruik maken van de tabtoets om naar de foto's toe te navigeren.

Nieuw verkooppunt voor mijn boeken!

Door een samenwerking aan te gaan met Heel Nederland Leest kunnen mijn boeken een groter publiek bereiken.

Foto: Sinds voorjaar 2017 vindt de...

Sinds voorjaar 2017 vindt de verkoop van mijn boeken plaats via de site van Heel Nederland Leest. Vandaag voor 16 uur besteld, morgen in huis. Zo snel en zo consequent kan ik zelf niet leveren. Fijn dat ik dit uit handen heb kunnen geven.

<= Klik op een foto voor meer informatie
U kunt ook gebruik maken van de tabtoets om naar de foto's toe te navigeren.

BeeldTaal - een splinternieuw tool voor Verlaat Verdriet-ers.

BeeldTaal -met BeeldTaal ontwikkel ik een nieuw en inspirerend 'tool', zowel voor Verlaat Verdriet-ers als voor hulpverleners.

Foto: In de zomer van 2017 ontstaat...

In de zomer van 2017 ontstaat bij mij het idee voor BeeldTaal. Een nieuw 'tool' voor Verlaat Verdriet-ers en hulpverleners. Vanaf het allereerste begin blijkt BeeldTaal aan te slaan bij Verlaat Verdriet-ers als een mooie, inspirerende en veilige manier om je verlate rouwproces vorm te geven.

<= Klik op een foto voor meer informatie
U kunt ook gebruik maken van de tabtoets om naar de foto's toe te navigeren.

Voor jou

Ik ben een lange, intensieve en vaak moeilijke weg gegaan: maar het is ruimschoots de moeite waard geweest. De vele omwegen die ik heb gevolgd hebben bij gedragen aan de veelzijdigheid waarmee ik ook jou graag van dienst ben.

Graag tot ziens in Woon-/Werkplaats ZIN òf op www.verlaatverdriet.nuLink opent in een nieuw venster !

Foto: Ik heb zoveel prachtige...

Ik heb zoveel prachtige mensen leren kennen onderweg. Allemaal mensen die een leven te winnen hadden - en die dat zijn aangegaan. Graag wil ik ook met jou aan nieuwe perspectieven in jouw leven werken.

<= Klik op een foto voor meer informatie
U kunt ook gebruik maken van de tabtoets om naar de foto's toe te navigeren.