64 - 70 jaar : nu en later (2013-2019)

Gids voor Verlaat Verdriet

Foto: Terugkijkend op mijn Verlaat... Terugkijkend op mijn Verlaat verdriet-werk realiseer ik me dat ik echt de eerste (en vermoedelijk de enige!) ben in Nederland die de gevolgen van jong ouderverlies op de langere termijn systematisch in kaart heeft gebracht. En heeft ondergebracht in een samenhangend aanbod voor Verlaat Verdriet-ers. In Gids voor Verlaat Verdriet, wegen naar herstel neem ik je mee op wegen naar herstel.

Gat in m'n ziel

Foto: Ik ga het land in met de... Ik ga het land in met de lezing Gat in m'n ziel, en ervaar elke keer weer hoe de aanwezigen aan mijn lippen hangen. 'Gaat dit over mij?' 'Wat kan ik ermee?'. Ik zie en hoor de opluchting. 'Zie je wel, ik ben niet gek. Dank je voor je inzichten. Ik kan weer verder'.

Verlaat Verdriet-symposium ZEER

Foto: 2016 en 2017 staan ook in het... 2016 en 2017 staan ook in het teken van de organisatie van symposium ZEER, symposium voor en door Verlaat Verdriet-ers. Op zaterdag 13 mei 2017 is het zover. Samen met ruim 100 deelnemers genieten van een prachtige dag met thema's rond samen delen en leren van elkaar. Weer een bijzondere mijlpaal bereikt!

Nieuw verkooppunt voor mijn boeken!

Foto: Sinds voorjaar 2017 vindt de... Sinds voorjaar 2017 vindt de verkoop van mijn boeken plaats via de site van Heel Nederland Leest. Vandaag voor 16 uur besteld, morgen in huis. Zo snel en zo consequent kan ik zelf niet leveren. Fijn dat ik dit uit handen heb kunnen geven.

BeeldTaal - een splinternieuw tool voor Verlaat Verdriet-ers.

Foto: In de zomer van 2017 ontstaat... In de zomer van 2017 ontstaat bij mij het idee voor BeeldTaal. Een nieuw 'tool' voor Verlaat Verdriet-ers en hulpverleners. Vanaf het allereerste begin blijkt BeeldTaal aan te slaan bij Verlaat Verdriet-ers als een mooie, inspirerende en veilige manier om je verlate rouwproces vorm te geven.

Voor jou

Foto: Ik heb zoveel prachtige... Ik heb zoveel prachtige mensen leren kennen onderweg. Allemaal mensen die een leven te winnen hadden - en die dat zijn aangegaan. Graag wil ik ook met jou aan nieuwe perspectieven in jouw leven werken.